AVK winnaar HR Changemaker Award

Gepubliceerd op: 4 juni 2024Geschreven door:
AVK winnaar van de HR Changemaker Award 2024

AVK is uitgeroepen tot winnaar van de HR Changemaker Award 2024 in de categorie Leren en Ontwikkelen! AVK directeur en innovatiecoach Bouke van Kleef kreeg de prijs uitgereikt tijdens de HR in Motion Beurs in het Beatrix Theater te Utrecht. De HR Changemaker Award is een prestigieuze prijs voor de meest innovatieve ontwikkelingen binnen de HR-sector. De Awards zijn opgedeeld in vijf categorieën: HR Tech, arbo, vitaliteit, leren & ontwikkelen en werving en selectie.

AVK wint HR Changemaker award in de categorie Leren & Ontwikkelen

De afgelopen maanden heeft iedereen op de site van HR in Motion een stem kunnen uitbrengen op een van de genomineerden op de ‘long list’. Van elke categorie gingen er maar 3 kandidaten door naar de ‘short list’ waarna een vakjury de uiteindelijke winnaars heeft gekozen. AVK is met overduidelijke meerderheid uitgeroepen tot winnaar van de HR Changemaker Award in de categorie Leren & Ontwikkelen. Dit dankzij hun innovatieve ‘Digitaal Vitaal’ aanpak.

De ‘Digitaal Vitaal’ aanpak van AVK valt in de prijzen

De vakjury roemde de manier waarop AVK met hun Digitaal Vitaal aanpak de HR afdeling (en eigenlijk de gehele organisatie) ontzorgt op het gebied van leren en ontwikkelen. Een aanpak die verder gaat dan standaard trainingen en huidige én toekomstige medewerkers begeleid naar een slimme manier van werken. De Digitaal Vitaal aanpak is speciaal ontwikkeld om organisaties te helpen toekomstbestendig te worden met productieve en effectieve medewerkers die vitaal en gelukkig zijn. Werkprocessen worden bekeken en, waar nodig, verder geoptimaliseerd. Een helder traject dat leidt tot het overeengekomen resultaat vanuit 3 invalshoeken: Het individu, Het team en de Organisatie (Ik, Wij, Ons). Voor HR is het ook belangrijk dat de kosten meteen duidelijk zijn (een vast bedrag per medewerker, per maand).

Wij zijn uiteraard ontzettend trots dat wij deze prijs hebben mogen winnen en dat we deze erkenning hebben gekregen voor de innovatieve manier waarop wij onze diensten aanbieden.

Hoe Digitaal Vitaal is jouw organisatie?

Benieuwd hoe het binnen jouw organisatie staat met de digitale vitaliteit? Download dan hieronder onze checklist. Deze helpt je in kaart te brengen wat de actuele status is en waar wij kunnen helpen om ook jouw collega’s Digitaal Vitaal te maken en zo te houden!

Digitaal Vitaal Checklist

Geef je organisatie een digitale boost. Start met de Digitaal Vitaal Checklist!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.