Instaptoetsen

Test je kennis met de instaptoetsen van AVK

Op deze pagina hebben we een aantal instaptoetsen beschikbaar gesteld. De toetsen zijn bedoeld als indicatie voor jouw basiskennis, voorafgaand aan een training van AVK. Alle tests bestaan uit 20 vragen en we hanteren een scoringseis van 70%.

Bij een score van 70% ben je geslaagd voor de instaptoets (14 van de 20 vragen juist beantwoord). Je beschikt dan over voldoende kennis om deel te nemen aan de gevorderden training. De toets doe je voor jezelf. Het is niet de bedoeling de antwoorden op te zoeken, maar te antwoorden met de kennis die je nu hebt. Na afloop van de toets komt jouw scoringspercentage in beeld. Aan de hand van het percentage wordt het instapniveau bepaald van de training.

Opvolging instaptoetsen

Deelnemers die de toets gehaald hebben beschikken over voldoende basiskennis van het programma. Zij komen in aanmerking om de Gevorderden training te volgen. Deelnemers die de toets niet gehaald hebben beginnen in principe met de basistraining.

Al onze trainingen zijn op basis van maatwerk. Mede aan de hand van de toets-resultaten wordt het programma voor de training samengesteld. Onderwerpen die alle kandidaten beheersen kunnen zo eenvoudig worden overgeslagen. De deelnemers worden dus alleen getraind in de voor hen relevante onderwerpen.

Meer informatie over de toetsen en trainingen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Instaptoetsen

Start de toets door te klikken op het bijbehorende icoon.
Bij de meeste Microsoft applicaties hebben we onderscheid gemaakt in de Nederlandstalige (NL) en Engelstalige versie (UK).

Instaptoets MS Teams (NL)

Instaptoets MS Teams (UK)

Instaptoets MS Word (NL)

Instaptoets MS Word (UK)

Instaptoets MS Excel
(NL)

Instaptoets MS Excel (UK)

Instaptoets Outlook - Test je kennis van Outlook

Instaptoets MS Outlook (NL)

Instaptoets Outlook - Test je kennis van Outlook

Instaptoets MS Outlook (UK)

Instaptoets MS PowerPoint (NL)

Instaptoets MS PowerPoint (UK)

Instaptoets MS OneNote (NL)

Instaptoets MS SharePoint (NL)

Instaptoets Digitaal veilig werken (NL)

Blijf op de hoogte!

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van Tips & Tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Volg je ons al op social media? Daar houden we je wekelijks op de hoogte van tips & tricks. Abonneer je bijvoorbeeld op ons YouTube kanaal voor handige instructiefilmpjes over slimmer werken!

Slimmer werken als een Service

Wordt volledig ontzorgt op het gebied van slimmer werken met ons SwaeS abonnement!