Digitaal Vitaal

Optimaal inzetbaar in een uitdagend tijdperk
met een Digitaal Vitaal abonnement van AVK

Digitaal Vitaal is een innovatieve aanpak van AVK die werknemers in staat stelt veerkrachtig te navigeren door het steeds digitaler wordende tijdperk. Een tijdperk waarin de eisen en verwachtingen hoog zijn en de druk om te presteren en ‘mee te groeien’ alleen maar toeneemt. AVK ontzorgt organisaties op het gebied van slimmer werken en (digitale) vitaliteit met het Digitaal Vitaal abonnement!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Digitaal Vitaal aanpak gaat verder dan standaard trainingen

We helpen met het creëren van een werkomgeving die werknemers helpt optimaal inzetbaar te zijn door nieuwsgierig te blijven. Dat doen we met creatieve trainingsmethodes, metingen en advies. Want een gebalanceerde werknemer die ‘bij blijft’ is een win-win voor zowel de werknemer, het team en de organisatie zelf!

Onze aanpak / werkwijze bij een Digitaal Vitaal traject


Bouke van Kleef
Directeur / Innovatiecoach

Met onze aanpak helpen we medewerkers in de zorg, in het onderwijs, bij de overheid, in het MKB en commerciële organisaties het beste uit zichzelf te halen.

In een overweldigend tijdperk van digitale ontwikkelingen, hybride werken en razendsnelle AI development is het noodzaak om de digitale vitaliteit binnen de organisatie te bewaken.

Word volledig ontzorgd met onze Digitaal Vitaal aanpak

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen is belangrijker dan ooit. Het werklandschap maakt momenteel grote veranderingen door. Zeker met de opkomst van AI. Met Digitaal Vitaal heb je gegarandeerd de beste aanpak voor jouw organisatie. Je weet precies wat het de organisatie oplevert en wat de maandelijkse investering is.

De digitaal vitaal aanpak van AVK ontzorgt, niet alleen je ICT-afdeling, maar ook HRM en zelfs het management. We begeleiden je huidige medewerkers én de toekomstige collega’s naar een slimme manier van werken. Werkprocessen worden bekeken en waar nodig en gewenst in samenspraak verder geoptimaliseerd. Passend bij jullie ambitie en het startniveau brengen we een traject in kaart dat leidt tot het overeengekomen resultaat. Voor een vast bedrag per maand, helder en overzichtelijk.

✔ Ontzorgen bij slimmer werken
✔ Leren en ontwikkelen
✔ Meenemen nieuwe medewerkers in de werkwijze

✔ Digitaal vitale collega’s die ‘bij’ blijven
✔ Keuzevrijheid voor collega’s en organisatie
✔ Duidelijke kosten, prijs per medewerker, per maand

De thema’s binnen de Digitaal Vitaal aanpak

De Digitaal Vitaal aanpak is speciaal ontwikkeld om organisaties te helpen toekomstbestendig te worden met productieve en effectieve medewerkers die vitaal en gelukkig zijn. Hiervoor gaan we uit van 3 verschillende invalshoeken:

Ik
Het individu

Wij
De teams

Ons
De organisatie

Digitaal Vitaal is de sleutel om bij te blijven en voorop te kunnen lopen met een glimlach!

Je hebt misschien al een uitstekende digitale infrastructuur, ondersteunende hardware en software, allemaal passend bij de visie van jouw organisatie. Maar is dat genoeg om een werkomgeving te creëren die niet alleen efficiënt en effectief is, maar ook bijdraagt aan het werkgeluk van je medewerkers? ‘Digitaal Vitaal’ is de sleutel tot het welzijn, de vitaliteit en de optimale inzetbaarheid van jouw medewerkers in een digitale veeleisende tijd.

Onze aanpak richt zich op vier cruciale factoren:

1

Ontwikkeling van nieuwe vaardigheden

De veranderende manier van werken vereist niet alleen meer, maar ook andere vaardigheden. Digitaal Vitaal ondersteunt medewerkers bij het overbruggen van het verschil tussen huidige en benodigde vaardigheden door het combineren van diverse trainingsmethoden.

2

Slimmer samenwerken

De dynamiek van samenwerken verandert snel. Digitaal Vitaal focust op díe elementen die waarde toevoegen aan het slimmer samenwerken. Zoals slimmer samenwerken aan taken, slim structureren van informatie en beheren van die informatie en natuurlijk optimaal met elkaar communiceren met uniforme tools en digitale etiquette.

3

Leiderschap en eigenaarschap

Digitaal Vitaal moedigt visie, leiderschap en persoonlijk leiderschap aan, zodat medewerkers bewuste keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid nemen voor hun welzijn. Zowel persoonlijk als professioneel.

4

Veilig en gebalanceerd hybride werken

Hybride werken wordt de norm. Maar hoe behoud je vitaliteit en veiligheid in deze nieuwe realiteit? Welke ‘digitaal veilig werken’ spelregels gelden er en welke werkafspraken maak je met jezelf en je team om niet overwerkt en overprikkeld te raken.

Hoe Digitaal Vitaal is jouw organisatie?

Doe de check!

AVK heeft een Digitaal Vitaal checklist ontwikkeld die je helpt om de actuele status binnen jouw organisatie in kaart te brengen.

Geef je organisatie een digitale boost.
Start met de Digitaal Vitaal Checklist!

Digitaal Vitaal Checklist

Vul hieronder je e-mailadres in om de Digitaal Vitaal Checklist te kunnen downloaden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gaan verder dan ‘standaard’ trainingen

Trainen is niet een doel op zich. Een training helpt om vaardigheden toe te voegen en inzichten te krijgen, maar om digitaal vitaal te worden is meer nodig dan ‘doe maar een traininkje…’. Vandaar ook dat we elk kwartaal opnieuw het specifieke doel bepalen, in lijn met de samen vastgestelde visie. Op het vastgestelde doel doen we een meting (kennistoets of gedragsmeting) om te bepalen waar de organisatie op dat moment staat. Vervolgens zorgen we voor een mix aan trainingen en interventies zoals coachingsgesprekken, inloopdagen en kennisboosters. Daarnaast helpen we met passende interne communicatiemiddelen.

Download de Digitaal Vitaal Brochure

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend
contact met ons op

Een greep uit tevreden klanten van AVK

Meest populaire Digitaal Vitaal Trainingen

  • Samenwerken in Teams voor Gevorderden Training

  • Workshop Digitale Etiquette

  • Digital Savvy Assistant Training

  • Microsoft Copilot Training

    Microsoft Copilot Training