Over ons

Het hart van AVK

AVK Training & Coaching (voorheen Adviesgroep Voor Kantoorinnovatie) is een familiebedrijf waar vertrouwen, innovatie, ontwikkeling en samenwerken erg belangrijke waarden zijn, al sinds 1984. Wij geloven dat men het beste functioneert als “verbinding, autonomie en kennis” goed in balans zijn. Bij vrijwel iedereen leeft het onderbuikgevoel “dit moet slimmer kunnen”. Wij helpen organisaties dit gevoel om te zetten in acties om het werk nog efficiënter te maken.

Als AVK staan we iedere dag met veel energie voor het stimuleren, inspireren en motiveren, om het allerbeste uit jou als professional, jouw team en daardoor jouw organisatie te halen.

Uit onze jarenlange ervaring hebben wij kunnen concluderen dat met extra begeleiding het werken op kantoor sneller, slimmer en leuker kan worden, met als gevolg dat de medewerkers meer werk verrichten in een kortere tijd en dit ook met veel meer plezier en toewijding doen. Dit alles zorgt voor hogere productiviteit en positieve energie. Dit is weer terug te zien aan de gezondheid/vitaliteit van de medewerkers en de resultaten.

Wie zijn wij?

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van onze medewerkers.

Onze werkwijze:

Op basis van onze kennis en ervaring ontvang je van ons een uitgebreide analyse. Wat is de huidige situatie en wat zijn de beoogde veranderingen? Welke nieuwe situatie is gewenst en waarom? Welke mogelijkheden zijn er voor mij?

Je ontvangt een maatwerk advies van ons met daarin het volgende: De aanpak om de gestelde doelen efficiënt en effectief te bereiken. De wijze waarop we iedereen vooraf, tijdens en na het traject betrekken. De investering qua tijd, energie en geld.

Nu gaan we aan de slag om jou te ontzorgen en veranderingen te realiseren. Wij regelen een degelijke planning voor de training / coaching- of inspiratiesessie. We verzorgen uitnodigingen, intakes, de uitvoering, naslagwerken en een uitgebreide evaluatie.

Om duurzame resultaten te bereiken zorgen we voor een degelijke borging. Uit ervaring weten we dat een degelijk natraject enorm bijdraagt aan het realiseren van de veranderingen. Denk hierbij aan werkplekbegeleiding, terugkomsessies, (video-) coaching, webinar, eLearning of helpdesk.

Slimmer werken met de Digitaal Vitaal aanpak van AVK

Word volledig ontzorgd op het gebied van slimmer werken met ons Digitaal Vitaal abonnement!

Onze specialisaties

Digitaal Vitaal

Microsoft 365

Secretariaat

Privacy

Security