Inge Verweij

Inge Verweij

Trainer - Coach

“Vanuit mijn achtergrond heb ik grote affiniteit met secretariaten en de daaraan verbonden processen om slimmer en efficiënter te werken”

Even voorstellen

Ik ben Inge Verweij en ben in 2014 gestart als trainer/adviseur bij AVK.

Vanuit mijn achtergrond heb ik grote affiniteit met secretariaten en alle daaraan verbonden processen om slimmer en efficiënter te werken. Het geeft grote voldoening om cursisten verder te mogen helpen in hun ontwikkeling, inhoudelijk of persoonlijk, in teamverband of 1-op-1, als verdieping of als korte workshop.Geen dag is hetzelfde en dat, in combinatie met het samenwerken met zeer enthousiaste en betrokken collega’s, maakt dat ik met trots en veel plezier onderdeel uitmaak van het AVK-team! Ik ontmoet je graag tijdens een training.

Profielschets

Inge Verweij is een bevlogen en enthousiaste trainer/coach en begeleidt teams onder meer tijdens het proces ‘Samenwerken in één Outlook mailbox’.

Ze heeft veel affiniteit met secretariaten en alle daaraan verbonden processen om efficiënter te werken zoals Outlook, OneNote, Lean werken op het secretariaat, Agile, Scrum, Kanban, papierloos vergaderen, digitaal archiveren en het toekomstbestendig maken van secretariaten. Mede dankzij haar enthousiasme, jarenlange ervaring met secretariaten en passie voor het vak worden haar trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.