Jeroen Bijdevier

Jeroen Bijdevier

Consultant / Projectmanager

“Het zien dat de nieuwe oplossing echt wordt omarmd drijft mijn passie”

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Bijdevier en ben in 2023 bij AVK begonnen als consultant/projectmanager met een sterke focus op security. Mijn voornaamste hobby’s zijn sportduiken, mountainbiken en motorrijden. Daarmee kom ik volledig tot rust.

Door mijn brede interesse heb ik in mijn werk verschillende rollen ingevuld. Van software developer tot infrastructuur architect. En van projectmanager tot adoptie consultant. Deze ervaringen gebruik ik om anderen beter te begrijpen met als doel het gezamenlijke resultaat te behalen. De mens is voor mij belangrijk.

Profielschets

Ik heb passie voor mijn werk en ben analytisch, veelzijdig en oplossingsgericht. Mijn kracht zit in het verbinden en enthousiasmeren van mensen. Ik breng structuur aan waarbij ik altijd de klant centraal laat staan.

Vanzelfsprekend is mijn vakinhoudelijke kennis up to date en bezit ik de benodigde certificeringen. Met mijn kennis, persoonlijkheid en ruime ervaring kan ik anderen inspireren. Ik ben gespecialiseerd in de samenwerkingsproducten van Microsoft 365 met een sterke focus op security.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.