Marija Josipovic

Marija Josipovic

Trainer - Coach

“Mijn hartmissie is om bij te dragen aan meer verbinding en bewustwording in de samenleving. ”

Even voorstellen

Mijn naam is Marija Josipovic, ik woon samen met Erwin en onze dochter Lara Elena in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar mijn roots liggen in Kroatië. Mijn hartmissie is om bij te dragen aan meer verbinding en bewustwording in de samenleving. De verbinding met je persoonlijke identiteit, waarden, talenten en missie en ook de verbinding met de mensen om je heen en de doelstellingen van de organisatie waar je voor werkt. Ik geloof er heilig in dat verbinding de basis is voor werkgeluk en levensgeluk, voor groei en ontwikkeling en daarmee ook voor het behalen van doelen, zakelijk en privé.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de opleidingenbranche, gevolgde opleidingen en uiteraard mijn persoonlijke levenservaring (van bumpy roads leer je veel!), geeft het mij heel veel voldoening om van waarde te zijn in een bewustwordings- en veranderproces, individuen/teams te zien floreren en mensen te inspireren om in beweging te komen om keuzes te maken die hart gedragen en congruent zijn. Wat mij altijd blij heeft gemaakt is het werken met mensen en het bijdragen aan ontwikkeling van mensen.

In mijn vrije tijd hou ik enorm van lezen, reizen, dansen, Crossfit, hardlopen, gezelligheid met familie en vrienden, tuinieren, gezond koken en lekker eten. Kortom een bezige bij die graag onder de mensen is, maar ook me-time nodig heeft om te ontprikkelen.

Profielschets

Marija lééft haar motto: be the change you wish to see in the world, live your calling! Als trainer en coach biedt zij iedereen oprechte aandacht, openheid, warmte en directheid. Ze traint en coacht vanuit haar hart, immers ‘what is done in love is done well!’

Marija beschikt over een breed scala aan kennis, ervaring, modellen en technieken, waaronder NLP, Stephen M.R. Covey, Systemisch werk, Transactionele Analyse, RET, mBIT, Lichaamsgericht werk, Geweldloze communicatie, Karakterstructuren, Insights Discovery en Clifton Strenghts. Zij is inzetbaar voor training en coaching op gebied van Persoonlijk ontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Teamontwikkeling en Communicatie.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.