Marianne H.M. Smits

Marianne H.M. Smits

Trainer - Innovatiecoach

"Het creëren van toegevoegde waarde in je werk en anderen inspireren dit eveneens als uitgangspunt te nemen, levert dynamiek én meerwaarde in iedere organisatie!"

Profielschets

Marianne is een empathische trainer met de kwaliteit om anderen te inspireren en motiveren om het allerbeste uit henzelf te halen. Zij weet de juiste interventies te doen om teams en individuen te stimuleren voorbij de status quo te kijken en zelf na te denken over eigen ontwikkeling. Zij kan hierbij concrete handvatten aanrijken en een spiegel bieden die helpen om zowel te oefenen met als te reflecteren op ander gedrag. Met een jarenlange ervaring als trainer beschikt zij over een ruimte toolkit aan technieken en vaardigheden en creëert in no time vertrouwen en rust bij deelnemers. Op ontspannen wijze kan zij alle niveau’s aansluiten en verbinding maken.

Marianne is expert op het gebied van future proof managementondersteuning. Zij adviseert, coacht en begeleidt organisaties en haar managementondersteuners naar een toekomstgerichte impactvolle manier van werken.

Met veel enthousiasme en begrip motiveert zij mensen hun eventuele aarzelingen te overwinnen, en de benodigde innovatie in hun werk te omarmen!

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.