Andres Mol

Andres Mol

Trainer - Innovatiecoach

"Mijn passie is om mensen te adviseren en te leren, met hen mee te denken, te helpen in het blijvend ontwikkelen van kennis en daarmee persoonlijk te groeien"

Even voorstellen

Ik ben Andres Mol en in 2017 als opleidingsadviseur gestart bij AVK. Al snel kriebelde het in mijn hoofd niet alleen te adviseren, maar het jullie ook te leren!

Vanuit mijn ervaring als opleidingsadviseur en mijn brede interesse in de nieuwste (digitale) ontwikkelingen neem ik je graag mee in de bewustwording van deze ontwikkeling. Wat betekent de opkomst van alle opkomende technologie en hoe blijf je bij (zonder ‘gek’ te worden)?

Maar ook de Europese Wetgeving omtrent data en persoonsbescherming, de AVG heeft mijn volle aandacht. Ervoor te zorgen dat de “menselijke schakel” bewuster omgaat met de IT middelen en privacy wetgeving. De realisatie van veilig (online) gedrag door jou en jouw collega's. Graag duik ik met jullie in de spelregels en de risico's zodat een ieder zich bewust wordt van zijn gedrag. En geïnspireerd door de vele en populaire Escape rooms hebben we het spel “Ontdek het Datalek” ontwikkeld. Dit spel kan deel uit maken van de training over bewustwording met betrekking tot AVG voor de medewerker.

En dit mooie werk mag ik in samenwerking doen met zeer enthousiaste en betrokken collega’s. Trots ben ik om onderdeel uit te mogen maken van het AVK-team! Ik ontmoet je graag tijdens een training.

Profielschets

Aanstekelijk is het enthousiasme van trainer Andres Mol. Hij vertelt met passie en humor kijkend door de ogen van de eindgebruiker. Neemt je mee in de (nieuwste) ontwikkelingen binnen de digitale wereld en je bewustwording daarvan. Sociale netwerken, apps, de virtuele assistent op de website, veiligheid & privacy, de AVG … wat is jouw rol hierin? En hoe kun jij tijdig anticiperen en excelleren in je vak?

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.