Saskia Meerhoff

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

“AVK voelt echt als een warm bad. Hele fijne collega's die allemaal hart voor de zaak hebben en net dat beetje extra doen, voor elkaar én voor de klant"

Even voorstellen

Ik ben Saskia Meerhoff en ik ben sinds 1 november 2018 enthousiast aan de slag gegaan als opleidingsadviseur bij AVK.

Samen met mijn 2 kinderen woon ik in het Brabantse Waalre (onder de rook van Eindhoven), waar AVK tegenwoordig is gevestigd. Heerlijk om zo'n korte reistijd naar mijn werk te hebben! Alhoewel het hybride werken wat bij AVK wordt gehanteerd, niet verlangd dat ik persé op kantoor aanwezig hoef te zijn. De eigen verantwoordelijkheid voor tijdsindeling en prestaties bevalt me goed!

AVK voelt dan ook echt als een warm bad. Ik kende Bouke van Kleef (onze directeur) al en wist dat hij een heel fijn team om zich heen had verzameld. En dat blijkt ook zo te zijn. Leuke, fijne collega's die allemaal hart voor de zaak hebben en net dat beetje extra doen, voor elkaar én voor de klant.

Voordat ik bij AVK in dienst kwam heb ik 16 jaar een buitendienstfunctie uitgeoefend in de farmacie in een adviserende rol. Relatiebeheer, klantcontact en netwerk opbouwen behoorden tot mijn kerntaken. Daar heb ik veel ervaringen opgedaan die ik goed kan gebruiken in mijn huidige functie.

Als opleidingsadviseur help ik jou dan ook graag met jouw opleidingsbehoefte en denk ik graag met je mee welk traject voor jou/jullie het meest passend is. Bel of mail me gerust als je interesse hebt in één van onze trainingen of op zoek bent naar maatwerk. Ik help je graag!

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.