Dick van der Boor

Dick van der Boor

Trainer - Adviseur

“Iedere training is weer anders, net een andere insteek dankzij maatwerk. Zeer prettig voor de klant, maar ook voor de trainer; je blijft uitdagingen zien en jezelf ontwikkelen”

Even voorstellen

Mijn naam is Dick van der Boor en ben sinds 2011 werkzaam bij AVK. Als trainer en adviseur op het gebied van de programma's van Microsoft Office. Het vak van docent voer ik uit met groot enthousiasme. Ik ontleen iedere keer weer veel genoegen wanneer ik merk dat deelnemers aan de trainingen stappen zetten als het gaat om verbeteren van eigen vaardigheden en vergroten van hun kennis.

De schat aan ervaring die ik heb opgedaan in de achterliggende jaren (begonnen als leraar op een middelbare scholengemeenschap en doorontwikkeld tot trainer en consultant), wil ik voortzetten met de wens om het werk op kantoor voor mensen slimmer en gemakkelijker te maken. Binnen ons team van AVK zetten we daar vol op in, met niet aflatende energie!

Profielschets

Dick is een enthousiaste trainer van AVK Training & Coaching.

Dick is universitair opgeleid en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden en eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Hij is gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, enz.). Als ontwikkelaar consulteert hij in toepassing van VBA ('macro's'), met name in Excel.

Mede dankzij zijn parate kennis, jarenlange ervaring en bevlogenheid worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.