Niels van Aken

Niels van Aken

Content Manager

“Hart voor de zaak, hart voor de klant en hart voor mijn geweldige collega's. Kortom, AVK is een toporganisatie waarbij iedereen voor elkaar klaar staat.”

Even voorstellen

Mijn naam is Niels van Aken en ik ben al weer sinds 2010 bij AVK verantwoordelijk voor de publicaties en uitstraling van onze prachtige organisatie.

Woonachtig in het Brabantse Waalre waar ik samen met mijn partner het geluk heb om drie geweldige (pleeg)kinderen op te mogen voeden en te genieten van het vaderschap.

Voordat ik bij AVK kwam werken ben ik werkzaam geweest in de makelaardij wat mij zowat met de paplepel is ingegoten. Maar dit bleek uiteindelijk toch niet helemaal mijn ding. Ik merkte dat ik het meeste plezier haalde uit het opstellen van de brochures en het fotograferen van de panden. En daar ben ik dan ook maar meteen mijn werk van gaan maken en ben van het ene familiebedrijf naar het andere overgestapt. En bij AVK kreeg ik de vrijheid om mijn creativiteit de loop te laten gaan wat heeft geleid tot een geheel nieuwe huisstijl.

Ik heb AVK de afgelopen jaren flink zien groeien en ben er trots op dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan deze groei. En AVK is nog steeds een familiebedrijf want de fijne collega's zijn zeer betrokken met elkaar en we hebben een geweldige familiaire werksfeer. Hart voor de zaak, voor de klant en voor elkaar. Kortom, ik zie mij hier nog wel heel wat jaren blijven!

Profielschets

Niels is als Content Manager verantwoordelijk voor de uitstraling van AVK. Van website tot publicaties en online marketing. Daarnaast is hij als Content Developper nauw betrokken bij diverse innovaties op het gebied van slimmer werken.

Niels is, net als zijn collega’s, ervaringsdeskundige in slimmer werken en Microsoft 365.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.