Melissa Pruijn

Melissa Pruijn

Trainer - Coach

“Mijn passie ligt bij technologieën die het werk en het leven van mensen makkelijker en aangenamer maken”

Even voorstellen

Hallo, ik ben Melissa en ik werk sinds 2024 bij AVK als trainer en adviseur op het gebied van digitale vitaliteit. Dat betekent dat ik mensen help om de nieuwste technologieën slim en veilig te gebruiken in het dagelijkse werk. Ik geloof dat technologie ons veel kansen biedt, maar ook uitdagingen met zich meebrengt. Daarom vind ik het belangrijk om mensen te laten zien hoe ze technologie voor zich kunnen laten werken, in plaats van erdoor overweldigd te worden.

Voordat ik bij AVK begon, werkte ik bij een grote bank, waar ik merkte dat ik niet op mijn plek was. In mijn zoektocht naar wat dan wel bij mij paste, heb ik gekeken naar de elementen die mij in het verleden energie gaven. Ik heb een studie achtergrond in de interactie tussen mens en technologie. Daarnaast speel ik al jarenlang toneel. Als trainer komen deze factoren voor mij samen: ik mag mensen digitaal vitaal maken door de nieuwste technologieën praktisch toe te passen en ik kan mijn enthousiasme en kennis op een leuke manier overbrengen.

Profielschets

Melissa is een ervaren en gedreven trainer bij AVK Training & Coaching. Ze is gespecialiseerd in Digitaal Vitaal: het slim en veilig gebruiken van technologie in het dagelijks werk. Ze heeft een Master of Science in Informatie- en Communicatiewetenschappen en werkervaring in een grote Agile organisatie. Ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in opkomende technologieën, wat haar trainingen actueel en toekomstbestendig maakt.

Melissa is een energieke en creatieve trainer, die haar sessies afstemt op de behoeften en leerdoelen van de deelnemers. Ze maakt gebruik van haar toneelervaring om haar trainingen levendig en boeiend te maken. Ze weet mensen te inspireren en te motiveren om hun digitale vaardigheden te verbeteren en te vertrouwen op hun eigen kracht. Melissa zorgt ervoor dat elke training een persoonlijke en impactvolle leerervaring is, waarmee de deelnemers direct aan de slag kunnen in hun werk.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.