Melissa Pruijn

Melissa Pruijn

Trainer - Coach

“Mijn passie ligt bij technologieën die het werk en het leven van mensen makkelijker en aangenamer maken”

Even voorstellen

Mijn naam is Melissa en ik ben sinds 2024 werkzaam bij AVK. Als trainer en adviseur specialiseer ik me in het samenspel tussen mens en technologie, met een focus op hoe digitale tools het dagelijks werk kunnen optimaliseren. In mijn trainingen combineer ik inhoudelijke kennis met praktische inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Mijn achtergrond in Psychologie en Computer Science, gecombineerd met mijn ervaring in werken binnen een scrum team, vormen de basis van mijn expertise. Door de jaren heen heb ik inzicht gekregen in de uitdagingen en mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Dit heeft mij gemotiveerd om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om het werk van mensen niet alleen slimmer en efficiënter te maken, maar ook om een veilige en privacy-bewuste digitale omgeving te bevorderen.

Profielschets

Melissa is een gedreven trainer bij AVK Training & Coaching. Ze heeft een Master of Science in Informatie- en Communicatiewetenschappen en beschikt over uitmuntende communicatieve vaardigheden. Haar specialisatie ligt in het verbinden van mensen met technologie, waarbij ze zich richt op digitale tools en applicaties die de productiviteit en digitale veiligheid verhogen. Melissa is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in opkomende technologieën, wat haar trainingen zowel actueel als toekomstbestendig maakt.

Dankzij haar parate kennis, hands-on ervaring en passie voor het vak worden haar trainingen zeer goed gewaardeerd. Deelnemers vinden haar sessies niet alleen leerzaam, maar ook direct toepasbaar in hun dagelijkse werkzaamheden. Melissa streeft ernaar om elke training een persoonlijke en impactvolle leerervaring te maken, gericht op het verbeteren van digitale vaardigheden en het navigeren in de complexiteit van de digitale wereld.

Bekijk een van mijn collega’s

Klik op een van onderstaande namen voor de contactgegevens en een korte profielschets van mijn collega.