Maatwerk in-company trainingen

Maatwerk in-company trainingen om slimmer te werken

AVK is gespecialiseerd in maatwerk in-company trainingen. Wij adviseren organisaties bij verandertrajecten en verzorgen op maat gemaakte trainingen, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de organisatie. Na een uitgebreide intake wordt een training op maat gemaakt voor groepen deelnemers (bijvoorbeeld een team of afdeling). De deelnemers leren dus precies datgene wat ze nodig hebben binnen de organisatie. Waar mogelijk worden onze maatwerk in-company trainingen opgevolgd door boostervideo’s, naslagwerk en eLearning om de opgedane kennis nog beter te borgen.

In-company trainingen per categorie

Klik op een van onderstaande categorieën om naar de desbetreffende maatwerk in-company trainingen te gaan.

Digitale Vaardigheden

Secretariaat

Ontwikkeling

Privacy & Security

eLearning

De wil om te veranderen vormt de basis voor succesvolle vernieuwing

Waarom doen we dingen zoals we ze doen? Een eenvoudige vraag die mensen laat nadenken over hun manier van werken. Want ja, zo nu en dan is het zinvol om routines in twijfel te trekken en je af te vragen hoe je (nóg) slimmer kunt werken. Ogen van buitenaf kunnen hierbij ondersteunen, maar het is onze overtuiging dat vernieuwing pas succesvol wordt, als het vanuit de organisatie zelf komt. Als het door de mensen wordt gedragen. En sterker nog, verbetering kan een continu-proces worden als mensen zichzelf en elkaar met enige regelmaat de ‘waarom-vraag’ durven te stellen. En daar helpt AVK graag bij, met metingen, kennistoetsen, gedegen adviezen en maatwerk in-company trainingen.

Ga opgefrist vooruit

De ontwikkeling van moderne werkprocessen heeft mede dankzij de techniek een enorme vlucht genomen. Slimmer samenwerken is de kernspreuk van dit moment. Meer doen in minder tijd en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Hierdoor komen werk en privé meer in balans, zijn werknemers meer betrokken en beter op elkaar ingespeeld. Hoewel we een langdurige samenwerking nastreven, beogen we als AVK snel resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers. Onze resultaatgerichte werkwijze zorgt voor gedegen en snelle successen. Juist door periodiek de ‘waarom’-vraag te stellen kun je met relatief kleine aanpassingen iedere keer opgefrist vooruit.

Slimmer werken met de Digitaal Vitaal aanpak van AVK

Word volledig ontzorgd op het gebied van slimmer werken met ons Digitaal Vitaal abonnement!

Onze specialisaties

Digitaal Vitaal

Microsoft 365

Secretariaat

Privacy

Security