Digitaal Archiveren Training

In deze digitale training leer je hoe je samen met jouw collega’s een voor iedereen overzichtelijke indeling ontwerpt voor jouw digitaal archief.

Door onze beproefde systematiek toe te passen, kun je voortaan de juiste documenten moeiteloos en zonder twijfel opslaan én weer terugvinden, binnen drie tot vier muisklikken. Deze methode leidt tot een duidelijke efficiency verbetering aangezien tijdverlies door zoeken tot het verleden behoort!

4 beoordeling(en)

Vanaf  79,00

p.p.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe hebben deelnemers deze training ervaren?

Ervaringen

10

4 beoordeling(en)

Geef een beoordeling

Twee maanden geleden hebben wij de cursus Digitaal Archiveren gevolgd. Direct na afloop was ik al enthousiast, maar nu helemaal. We houden het systeem vol, ik heb overzicht en ik kan dingen terugvinden. Dank voor deze training!

Marieke Kranenburg -

Met veel plezier kijk ik terug op de workshop in Utrecht. Vooral jouw tips en trucs over digitaal archiveren in outlook vond ik leerzaam. Ik dacht dat ik altijd al veel wist over outlook maar wat zijn er nog veel meer mogelijkheden! En vooral: outlook is geen archief….en dat klopt. Het is me gelukt om dit terug te brengen naar een paar hoofdmappen op jouw advies. In elk geval heel erg bedankt voor je inspirerende workshop, ik heb er veel aan gehad!

Jolanda Ploeg – Secretaresse WMO -

Eindelijk een handig systeem ontwikkeld voor de eindeloze reeks mapjes die we hadden. Bedankt Bouke, nu al zinn in de volgende training Uniform Agendabeheer!

Els Houters -
Bekijk alle ervaringen

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • SharePoint Taxonomie & Classificeren Workshop

  • Digitaal Samenwerken Training

  • Van netwerkschijf naar MS Teams training