Feedback Geven Training

Feedback Geven Training – Hoe kun je ervoor zorgen dat er een cultuur ontstaat waarbij iedereen elkaar kan aanspreken? Zou jij willen werken in een organisatie waar goede punten én kritiekpunten op een constructieve manier bespreekbaar zijn? Hoe verbeter je de samenwerking binnen en buiten de afdelingen? Feedback geven (én ontvangen) is essentieel in de hedendaagse bedrijfsvoering, het zorgt voor structurele verbeteringen in samenwerking en communicatie en voorkomt irritaties en conflicten.

2 beoordeling(en)

Vanaf  79,00

p.p.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe hebben deelnemers deze training ervaren?

Ervaringen

10

2 beoordeling(en)

Geef een beoordeling

Ik vond het een nuttige training waarbij je op een interactieve manier erachter komt wat voor manier van feedback geven helpt. Ook vond ik de tip van de 5 G’s erg bruikbaar. Deze ga ik zeker weten toepassen. Verder complimenten voor de trainers. Zij hebben een hele persoonlijke, gezellig sfeer gecreëerd en konden op al onze vragen antwoord geven!

Merel -

Enorm waardevolle training ontvangen over leiderschap en feedback geven voor een groep jonge medewerkers van stichting TeamAlert. Maarten en Martin hebben een maatwerk training gefaciliteerd waar onze medewerkers nog lang van zullen profiteren. Heel erg tevreden over het contact met de trainers, hun flexibele houding tijdens de training en de mate van levelen met de doelgroep. Zeker een aanrader.

Tessa -

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • Gedoemanagement Training

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogberichten