Stress Management in het Onderwijs Training

Onze Stress Management in het Onderwijs Training zorgt ervoor dat een docent of medewerker in het onderwijs weer grip krijgt op de situatie. Productiviteit op school wordt in grote mate bepaald door de mogelijkheid je te concentreren op je taken. Helaas is concentratie één van de dingen die ons langzaam maar zeker onmogelijk worden gemaakt. Om de paar minuten krijg je een vraag van een leerling, word je afgeleid door berichten op je telefoon of krijg je weer een nieuwe e-mail. Bovendien heeft een leraar te maken met een steeds wisselende groep scholieren/studenten, die allemaal invloed hebben op de ‘werkplek’ van de docent. Ook de maatschappij heeft wensen en eisen over het onderwijs. Met als gevolg dat de werkdruk en stress toenemen.

Stress Management in het Onderwijs Training

Vanuit onze praktische benadering hebben we een training ontwikkeld, die jou als docent of medewerker in het onderwijs helpt direct meer grip te krijgen op jouw situatie. We helpen je om aan de slag te gaan met jouw stress-factoren, leren je hoe je hiermee om kunt gaan en bieden je handvatten om concrete productiviteitswinst te boeken. In de training Stress Management in het onderwijs staan beproefde methoden op het programma, de focus ligt vooral op het terugkrijgen van jouw eigen energie. Je ontvangt tijdens de training een hele verzameling aan tips en tricks om aan de slag te gaan met timemanagement, je energiehuishouding en te acteren vanuit je gevoel om persoonlijk te ontwikkelen.

Voor wie

Voor iedereen die zonder stress wil werken in het onderwijs en die door middel van het maken van slimme afspraken en concrete tips de kwaliteit van zijn/haar functioneren wil optimaliseren.

Vanaf  79,00

p.p.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe heb je deze training ervaren?

Beoordeel als eerste deze training!

Geef een beoordeling

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • Werkdruk & Stress Management Training

  • Digital Detox Training

  • Insights Discovery Training

  • Stoppen Met Vergaderen Training

  • Gedoemanagement Training

  • Serious Games – Samenwerk spellen

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogberichten