Microsoft Forms training

Microsoft Forms is een app in Microsoft 365 voor het maken van formulieren. Denk aan inschrijfformulieren, evaluatieformulieren, enquêtes, quizzen, polls of vragen formulieren. In de Microsoft Forms training laten we je o.a. zien hoe je formulieren maakt, interne en externe antwoorden verzamelt en hoe je deze kunt integreren in MS Teams of SharePoint.

Microsoft Forms training

Met Microsoft Forms maak je eenvoudig formulieren die je kan delen met al je contacten binnen én buiten je organisatie. De antwoorden van de respondenten worden automatisch verzameld in een overzichtelijk dashboard. Deze resultaten kan je vervolgens exporteren naar een Excel bestand om deze verder te analyseren, of visualiseer de data in Power BI.

Microsoft Forms is inbegrepen bij Microsoft 365 en werkt in elke browser en op elk apparaat. In de Microsoft Forms training laten we je alle mogelijkheden zien die Forms biedt en hoe je de verzamelde antwoorden kunt verwerken. Met behulp van Power Automate kan je diverse triggers (regels) aanmaken met vervolgacties na het invullen van een formulier. Denk hierbij aan (bevestigings- of bedank-) e-mails versturen, lijsten in Teams of SharePoint bijwerken of de resultaten publiceren naar een Team.

Bekijk ook de andere trainingen van AVK.

Vanaf  69,00

p.p.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe heb je deze training ervaren?

Beoordeel als eerste deze training!

Geef een beoordeling

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • SharePoint Training voor Eindgebruikers

  • Microsoft Teams Training

  • Power Apps Training

    Power Apps Training

  • Power BI Training

  • Microsoft 365 Training

  • Microsoft Lists Training