SharePoint Training voor Eindgebruikers

SharePoint is een geïntegreerde omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen. SharePoint wordt vaak als een raamwerk beschreven dat als basis dient voor intranet, extranet en zelfs internet sites te maken. AVK biedt een totaalbegeleiding van Roadmapsessies tot SharePoint trainingen voor eindgebruikers.

In deze SharePoint voor eindgebruikers training leer je het SharePoint jargon, navigeren in SharePoint, de fijne kneepjes van het dagelijks gebruik en natuurlijk de beste tips en tricks. Bekijk de inhoud van de training op de tab inhoud.

5 beoordeling(en)

Vanaf  69,00

p.p.

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe hebben deelnemers deze training ervaren?

Ervaringen

10

5 beoordeling(en)

Geef een beoordeling

De training was helder en goed gestructureerd. Helaas sloten de onderwerpen niet heel goed aan bij de praktijk waar wij als Record managers bij BZ mee te maken krijgen. Voor mijn eigen ontwikkeling op SharePoint-gebied vind ik het alsnog fijn om meer over die onderwerpen geleerd te hebben, maar puur gericht op de functie bij BZ zou het beter zijn geweest om meer aandacht te besteden aan basale inrichting en de valkuilen daarbij. Nu lag de aandacht meer bij zaken als site-columns en -documenttypes. Ook interessant, maar minder relevant voor ons. De training was inhoudelijk goed, en de trainer prettig. Helaas in ons geval een kleine mismatch met de praktijk, maar dat ligt op zich niet aan de training of trainer. Mogelijk is het wel een tip voor de toekomst om dit beter af te stemmen met de opdrachtgever.

Anoniem – Becis - 28-02-2023

De betreffende SharePoint omgeving was mij niet geheel onbekend. Voor mij was het fijn om de omgeving na te lopen en te verkennen. Naar tevredenheid.

Anoniem – Ministerie van Buitenlandse Zaken - 27-02-2023

Training bestond uit twee delen, deel 1 fysiek op 22 november 2021, deel 2 online op 13-12-2021. Beide dagen heb ik al zeer nuttig en informatief ervaren. Ed is een enthousiaste trainer die de informatie goed kan overbrengen met heldere voorbeelden.

Olga Mirck – Maastro - 15-06-2022
Bekijk alle ervaringen

Saskia Meerhoff

Opleidingsadviseur

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • eLearning SharePoint Online

    SharePoint Online eLearning

  • SharePoint Training voor Beheerders

  • SharePoint voor Functioneel Beheerders Training