Training AI en de impact op jouw werk

Gepubliceerd op: 24 januari 2024Geschreven door:
AI Training - Open inschrijving - de impact van AI op jouw werk

Wegens groot succes hebben we nieuwe datums gepland voor de open inschrijving training ‘AI en de impact op jouw werk’. Ben je klaar om een sprong te maken in je professionele ontwikkeling en je werkzaamheden naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek dan de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en de ongekende impact die het kan hebben op jouw werk! In deze training ga je praktisch aan de slag achter je eigen laptop!

Datums en locaties AI Training

 • 13-06-2024 – van 09.30 tot 16.00 uur – Eindhoven
  Aristo Zalen – Vestdijk 30 – Eindhoven
 • 25-06-2024 – van 09.30 tot 16.00 uur – Utrecht
  BCN – Catharijnesingel 48 – Utrecht CS

Schrijf je nu in!

Wil je deze training liever in-company voor jouw team of afdeling? Of ben je meer geïnteresseerd in een AI training voor de management assistant? Klik dan op een van onderstaande links.

Waarom de training AI en de impact op jouw werk?

In de snel veranderende wereld van vandaag is het essentieel om voorop te blijven lopen. AI is niet langer een toekomstvisie, maar een onmiddellijke realiteit. Deze training biedt jou de kans om te begrijpen hoe AI werkt, hoe het wordt toegepast in verschillende sectoren en hoe je het kunt integreren in jouw werk op kantoor. Als kantoormedewerker is het van cruciaal belang om de fundamentele beginselen van AI te begrijpen en te leren hoe je eenvoudige AI-tools kunt benutten om je werkzaamheden efficiënter te maken.

Onze AI-training behandelt de meest recente ontwikkelingen in AI-technologie, inclusief de voordelen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Bovendien voorzien we je van praktische tips en advies over hoe je kunt omgaan met de impact van AI op je dagelijkse taken. Naast strategieën voor doordacht gebruik, reiken we ook richtlijnen aan voor veilig, ethisch en verantwoord gebruik van AI. Deze training is zorgvuldig samengesteld om je de inzichten te verschaffen die je nodig hebt om de voordelen van AI te omarmen en ervoor te zorgen dat je niet achterblijft in deze snel evoluerende digitale wereld. Ook ga je zelf aan de slag met diverse AI tools, zodat je ook echt kan oefenen met het schrijven van bijvoorbeeld de optimale prompt.

Schrijf je nu in!

Inhoud van deze open inschrijving AI training

 1. De Fascinerende Reis van AI: Duik diep in de geschiedenis en evolutie van AI en begrijp waarom het de toekomst van werk vormgeeft.
 2. AI als Jouw Onmisbare Partner: Ontdek hoe je AI kunt inzetten als je onmisbare metgezel in de kantooromgeving met praktische inzichten en strategieën.
 3. De Kracht van Spraakgestuurde AI: Verken de verbazingwekkende mogelijkheden van spraakgestuurde AI en hoe het jouw werk transformeert.
 4. AI in Microsoft 365: Optimaliseer je gebruik van Microsoft 365 met AI-aangedreven tools die je workflow vereenvoudigen.
  Zelf aan de slag met Bing Chat Enterprise.
 5. Ontmoet ChatGPT: Maak kennis met ChatGPT en leer hoe je deze krachtige taal-AI kunt inzetten voor tekstgeneratie, het beantwoorden van vragen en meer.
  Zelf aan de slag met het scrhijven van Prompts
 6. Verder dan de Bekende Namen: Ontdek boeiende AI-innovaties zoals Dall-E, Google Gemini en Microsoft Copilot, en begrijp hoe ze je werk kunnen verbeteren.
  Zelf aan de slag met genereren van afbeeldingen
 7. De Ethische Aspecten van AI: Ga dieper in op de uitdagingen en ethische vraagstukken rond AI, waaronder deepfakes, copyright, privacy en ethische overwegingen. Leer hoe je feiten kunt onderscheiden van fictie in een wereld waar AI soms voor verwarring kan zorgen.
 8. Afsluiting: Verkrijg de tools en kennis die je nodig hebt om op een veilige, verantwoorde en ethische manier met AI te werken, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Schrijf je nu in!

Wat vinden deelnemers van deze training?

 • Fijn om op een gestructureerde wijze kennis te nemen van de geheimen van AI en hoe dit toe te passen – Henk-Jan Versluis
 • De theorie werd goed afgewisseld met het zelf uitproberen. Het theoretische gedeelte was niet te technisch. Voldoende ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Ik heb een beter idee gekregen van wat ik met AI kan doen en waar ik rekening mee moet houden als ik hiermee werk – Anoniem
 • Marianne was super enthousiast en heeft veel verteld over de voors en tegens van AI. Het oefenen met de verschillende tools was erg leuk om te doen. Ik heb veel geleerd en weet nu ook hoe ik het in kan zetten voor mijn werk – Yvonne Steeman
 • Zeer goed. Marianne Smits is altijd heel erg enthousiast. Veel geleerd over de diverse mogelijkheid voor AI – Christina de Bie
 • Zowel de trainer als de training krijgen een 9 van mij – Gabrielle Fraanje

Schrijf je nu in!

Deze AI training liever in-company?

Wij verzorgen de training ‘De impact van AI op jouw werk’ ook in-company voor jouw eigen organisatie. De training bestaat dan uit maatwerk en wordt geheel toegespitst op de wensen en behoeften die binnen jouw team of organisatie van belang zijn. Klik hier voor meer informatie.