Sneltoetsen muismat MS Office & Teams

De AVK Sneltoetsen Muismat MS Office & Teams is de snelste weg naar efficiënt én ergonomisch werken!

AVK heeft in al haar Microsoft 365 Performance trainingen speciaal aandacht voor sneltoetsen. Daarnaast verzorgen we regelmatig trainingen om je enthousiast te maken voor het gebruik van sneltoetsen. Wij hebben een overzicht gemaakt van vrijwel alle relevante sneltoetsen in Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Teams en Windows. Deze lijst is niet uitputtend, maar we hebben getracht de belangrijkste functies te selecteren. De meest gebruikte functies zijn vet afgedrukt.

2 beoordeling(en)

Vanaf  7,50

per stuk

Wij verzorgen alleen maatwerk trainingen. Elke training wordt samen met jou en de trainer afgestemd.

Hoe hebben deelnemers deze training ervaren?

Ervaringen

10

2 beoordeling(en)

Geef een beoordeling

In de training kwamen de sneltoetsen al voorbij maar dan moet het nog blijven hangen he… Sluit me helemaal aan bij de reactie hieronder, echt een aanwinst. En ook wat betreft klantvriendelijkheid, complimenten voor Saskia!

Judith van Oijen -

Graag wil ik hierbij een compliment geven aan jullie bedrijf maar speciaal aan uw medewerkster Miranda Meiners om haar klantgerichtheid. Dat maak ik zelden mee! Mocht mevrouw Meiners dit zelf lezen, vergeet dit niet te sturen aan uw leidinggevende! Hartelijk dank voor uw service. Ik zal uw bedrijf zeker aan anderen aanraden. De muismat is absoluut een aanwinst! M. S. Gemeente Cappelle a.d. Ijssel

M. S. -

Meer informatie?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde trainingen

  • Outlook Training

  • Excel Training

  • OneNote Training

  • Train the trainer: MS Office

  • Word Training